• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

ITU Mehanizam

Europska unija razvila je novi mehanizam za razdoblje 2014.-2020. godine pod nazivom Integrirana teritorijalna ulaganja ( ITU mehanizam) čiji je glavni cilj ojačati ulogu gradova kao pokretača gospodarskog razvoja. Najvećim urbanim centrima u Hrvatskoj, upravio putem integriranih teritorijalnih ulaganja, stoji na raspolaganju 345,5 milijuna eura, a sredstva će se dodjeljivati iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Kohezijskog fonda te Europskog socijalnog fonda.

TU mehanizam će se provoditi samo u najvećim urbanim područjima u RH i temeljiti na Strategiji razvoja urbanog područja (SRUP) koja će se pripremati za teritorij u kojem se provodi i koja je usuglašena s lokalnim vlastima i rezultat partnerskih konzultacija.

Sporazumom o partnerstvu između Europske komisije i Republike Hrvatske kao kandidati za korištenje ITU mehanizma predložene su urbane aglomeracije Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka te veća urbana područja Zadra, Pule i Slavonskog Broda.

Kroz ovaj novi mehanizam Europske Unije moguće je ostvariti projekte koji su od važnosti za Slavonski Brod i okolne općine, poput razvoja poduzetništva, pomoći u zapošljavanju mladih, izgradnje infrastrukture, povećanja učinkovitosti sustava toplinarstva ili očuvanja i promoviranja kulturne baštine.

 

Poziv za odabir područja za provedbu ITU mehanizma

Strategija razvoja urbanog područja

Urbano područje Slavonski Brod

Partnersko vijeće

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ITU Mehanizam ITU Mehanizam

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.