Gradonačelnik održao tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija

IMG 5581Gradonačelnik Mirko Duspara već tradicionalno krajem godine organizira prijem za predstavnike medije kako bi im zahvalio na dobroj suradnji i njihovom radu u godini na izmaku. Tako je i današnji prijem, na koji su se odazvali novinari, urednici i fotoreporteri gotovo svih lokalnih medijskih redakcija bio prilika za osvrt na 2016. godinu. Kako je naglasio gradonačelnik, ona je do sada bila najintenzivnija godina po pitanju novih projekata što potvrđuje i broj od 66 lokacija na kojima su izvođeni radovi vrijedni 57,5 milijuna kuna.

Predsjednik brodsko-posavskog ogranka Hrvatskog novinarskog društva Ivica Galović zahvalio je Gradskoj upravi na dobroj suradnji, a gradonačelnika je pozvao na sutrašnje otvorenje 12. Izložbe novinske fotografije u Likovnom salonu „Vladimir Becić“, koja će kroz šezdesetak fotografija prikazati motive koji su obilježili godinu na izmaku.

Na današnjem prijemu za predstavnike medija, gradonačelnik se zahvalio na dobroj suradnji i dugogodišnjoj novinarki Glasa Slavonije Mariji Radošević koja je nakon dvadeset i pet godina predanog novinarskog rada otišla u zasluženu mirovinu.

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Gradonačelnik održao tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.