Grad osigurao uvjete za privremeni prihvat beskućnika u Mjesnom domu „Josip Juraj Strossmayer“

Gradska uprava Grada Slavonskog Broda nastoji pomoći što većem broju građana u potrebi, a ovih dana  pomoć je najpotrebnija beskućnicima koji su izloženi hladnoći i izrazito niskim temperaturama. Pozitivna vijest je da u Slavonskom Brodu trenutno nema evidentiranih beskućnika, no ukoliko se ukaže potreba, osigurani su  uvjeti za prihvat građana u potrebi, i to u prostoru unutar Mjesnog doma „Josip Juraj Strossmayer“ gdje su pripremljeni madraci, posteljina i topla odjeća. Za sve korisnike prenoćišta osiguran je topli obrok u pučkoj kuhinji, te jutarnji i večernji obrok u prostoru prenoćišta.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Grad osigurao uvjete za privremeni prihvat beskućnika u Mjesnom domu „Josip Juraj Strossmayer“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.