Gradonačelnik održao tribinu s građanima MO „Jelas“

IMG 9333Gradonačelnik Mirko Duspara nastavlja s obilaskom gradskih mjesnih odbora, kako bi u izravnoj komunikaciji sa sugrađankama i sugrađanima, doznao više o pitanjima s kojima se svakodnevno susreću. Tako je tijekom jučerašnjeg dana posjetio Mjesni odbor „Jelas“, a stanovnici s ovog područja grada imali su priliku postaviti sva pitanja koja ih zanimaju, iznijeti svoje probleme vezane uz njihov mjesni odbor te prijedloge vezane uz daljnji razvoj našeg grada.

Nakon uvodne gradonačelnikove prezentacije, u kojoj su predstavljeni realizirani projekti i investicije u Slavonskom Brodu, sugrađani su postavljali svoje upite te su izravno komunicirali s gradonačelnikom o svemu što ih zanima.

Kada će biti asfaltirana cesta u odvojku Ulice Grgura Ninskog, može li se nešto poduzeti kako bi se uklonila deponija u Kolodvorskoj ulici, hoće li biti izgrađena pješačka staza u Ulici Ruđera Boškovića te kada će biti postavljene dodatne nadstrešnice na autobusnim stajalištima – samo su neka od pitanja koja su zanimala građane.  

Gradonačelnik je odgovorio na sva pitanja te je istaknuo da uskoro kreću radovi na asfaltiranju ceste u Ulici Grgura Ninskog, u sklopu čega će se razmotriti mogućnost asfaltiranja navedenog odvojka, a za uklanjanje deponije u Kolodvorskoj ulici, vlasnicima će biti poslan nalog za saniranje te će na taj način i ovaj problem biti riješen.  

Iduće tribine gradonačelnika s građanima održat će se već u utorak, 21. ožujka 2017. godine u 18.00 sati u mjesnom domu „Brodski Varoš“, a u 19.30 sati tribina će biti održana i na Mjesnom odboru „Budainka“.

Prilog:
- Prezentacija (pdf)

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Gradonačelnik održao tribinu s građanima MO „Jelas“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.