• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Otvorena izložba "Ivo Šebalj: Slikarstvo traži vrijeme"

IMG 8794U Likovnom salonu „Vladimir Becić“ otvorena je izložba "Ivo Šebalj: Slikarstvo traži vrijeme", kojom se ove godine obilježava obljetnica smrti također velikog umjetnika Branka Ružića. Brodska publika tako ima priliku razgledati izbor iz 150 radova Ive Šebalja, jednog od najvećih hrvatskih slikara 20.stoljeća, koje u svojoj zbirci čuva Ivor Zidarić, a uz likovne radove izložene su i neke od osobnih Šebaljevih stvari iz ateljea.

Ciklusom putujućih izložbi "Ivo Šebalj: Slikarstvo traži vrijeme" ujedno se obilježava i 105. obljetnica rođenja i 15. obljetnica smrti velikog Ive Šebalja. Obzirom da zbirka još nije našla trajni smještaj dostupan svim zainteresiranima, opus jednog od najznačajnijih hrvatskih umjetnika XX. stoljeća tako se predstavlja široj javnosti nizom izložbi u gradovima diljem Hrvatske, a Slavonski Brod je jedan od njih. Izbor od oko 150 radova nastalih u rasponu od četrdesetih godina prošlog stoljeća do zadnjih godina života autora predstavljaju stvaralaštvo Ive Šebalja, a riječ je o gvaševima, akvarelima i tuševima na papiru različitih dimenzija. Izložbu je službeno otvorio zamjenik gradoančelnika Hrvoje Andrić.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Otvorena izložba "Ivo Šebalj: Slikarstvo traži vrijeme"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.