• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Izvedbom „Flashdancea“ Otvoren 8. Međunarodni festival harmonike Bela pl. Panthy

IMG 3231 resizeIzvedbom mjuzikla „Flashdance“ pred prepunom Kazališno-koncertnom dvoranom „Ivana Brlić-Mažuranić“ otvoren je 8. Međunarodni festival harmonike Bela pl. Panthy, koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, Grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije. Već tradicionalno mjuzikl je nastao u suradnji Brodskog harmonikaškog orkestra i Instituta za muziku teatar i multimediju iz Sarajeva, a u izvedbi su sudjelovali i bend „Maniacs“ te Sportsko plesni klub „Astra“.

Kako se natjecateljski dio festivala održava bienalno ovo je godina bez natjecanja, no 8. Međunarodni festival harmonike Bela pl. Panthy svakako donosi bogat program. Tako je prije službenog otvorenja festivala održan umjetničko znanstveni skup pod nazivom "Glazba kao poticaj" koji je okupio tridesetak izlagača, a plenarna izlagačica bila je doc.dr.sc. Sabina Vidulin sa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

U sklopu programa festivala u subotu 10. ožujka održat će se i predstavljanje Monografije „50 godina Brodskog harmonikaškog orkestra“ autorica Sanje Nuhanović i Gabrijele Blekić. Monografija predstavlja rezultat rada orkestra kroz snimljeni film „Harmonikaška rapsodija“. Osim kronologije njihova postojanja i rada tijekom pola stoljeća , čitatelj će kroz fotogaleriju koja se nalazi u monografiji moći pratiti i cijeli put koji su prošli članovi orkestra do danas.

8. Međunarodni festival harmonike Bela pl. Panthy službeno je otvorio gradonačelnik Mirko Duspara koji je pozdravio sve prisutne u ime Grada Slavonskog Broda te je čestitao organizatorima na još jednom uspješnom festivalu.

 

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Izvedbom „Flashdancea“ Otvoren 8. Međunarodni festival harmonike Bela pl. Panthy

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.