• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Danas se obilježava "Tjedan prava potrošača 2018." u Slavonskom Brodu

IMG 3167

Povodom Svjetskog dana prava potrošača koji se obilježava 15. ožujka, danas se u trgovačkom centru „City Colosseum“  održava "Tjedan prava potrošača 2018." u organizaciji Ministarstva gospodarstva i poduzetništva i suradnji s drugim tijelima dionicima politike zaštite prava potrošača u Republici Hrvatskoj.

Prilika je ovo za sve građane da se u današnje vrijeme izazova koje tržište stavlja ispred nas, dobro i pravilno informiramo od stručnjaka o svojim pravima kao potrošača te da naučimo kako ih zaštititi. Građani se sa svojim pravima potrošača mogu upoznati na informativnom štandu Ministarstva gospodarstva u vremenu od 14 do 18 sati.

Na današnjem obilježavanju s građanima se družila i Ivana Soić pomoćnica ministrice za trgovinu i unutarnje tržište koja je naglasila važnost edukacije građana po pitanju svojih prava, ali i prednost ovakvog oblika informiranja gdje postoji direktan kontakt s ljudima.

U ime Gradske uprave prisutna je bila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas koja je naglasila kako s ulogom potrošača dolaze potencijalne opasnosti, ali i obaveze- od kojih je jedna educiranje o svojim pravima, zbog čega su ovakva događanja više nego dobrodošla u našem gradu.

Osim u Slavonskom Brodu, "Tjedan prava potrošača" započeo je jučer obilježavanjem u Čakovcu, a slijede Vinkovci, Pula, Zadar, Dubrovnik i Zagreb.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Danas se obilježava "Tjedan prava potrošača 2018." u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.