Danas se obilježava "Tjedan prava potrošača 2018." u Slavonskom Brodu

IMG 3167

Povodom Svjetskog dana prava potrošača koji se obilježava 15. ožujka, danas se u trgovačkom centru „City Colosseum“  održava "Tjedan prava potrošača 2018." u organizaciji Ministarstva gospodarstva i poduzetništva i suradnji s drugim tijelima dionicima politike zaštite prava potrošača u Republici Hrvatskoj.

Prilika je ovo za sve građane da se u današnje vrijeme izazova koje tržište stavlja ispred nas, dobro i pravilno informiramo od stručnjaka o svojim pravima kao potrošača te da naučimo kako ih zaštititi. Građani se sa svojim pravima potrošača mogu upoznati na informativnom štandu Ministarstva gospodarstva u vremenu od 14 do 18 sati.

Na današnjem obilježavanju s građanima se družila i Ivana Soić pomoćnica ministrice za trgovinu i unutarnje tržište koja je naglasila važnost edukacije građana po pitanju svojih prava, ali i prednost ovakvog oblika informiranja gdje postoji direktan kontakt s ljudima.

U ime Gradske uprave prisutna je bila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas koja je naglasila kako s ulogom potrošača dolaze potencijalne opasnosti, ali i obaveze- od kojih je jedna educiranje o svojim pravima, zbog čega su ovakva događanja više nego dobrodošla u našem gradu.

Osim u Slavonskom Brodu, "Tjedan prava potrošača" započeo je jučer obilježavanjem u Čakovcu, a slijede Vinkovci, Pula, Zadar, Dubrovnik i Zagreb.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Danas se obilježava "Tjedan prava potrošača 2018." u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.