Jednostavna bagatelna nabava

Poziv na dostavu ponuda za predmet nabave lnstalatersko-obrtnički radovi na postojećim sanitarnim čvorovima i vanjskim tuševima u odmaralištu Grada Slavonskog Broda na Korčuli

Pozivamo Vas da do 25. listopada 2016. godine do 11:00 sati, dostavite svoju ponudu na adresu Grad Slavonski Brod, Vukovarska 1, 35 000, Slavonski Brod, s naznakom «NE OTVARAJ- lnstalatersko-obrtnički radovi na postojećim sanitarnim čvorovima i vanjskim tuševima u odmaralištu Grada Slavonskog Broda na Korčuli », evidencijski broj nabave: B-16/2016.

Poziv na dostavu ponuda za predmet nabave lnstalatersko-obrtnički radovi na postojećim sanitarnim čvorovima i vanjskim tuševima u odmaralištu Grada Slavenskog Broda na Korčuli (pdf)

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Bagatelna nabava 2016. godina Poziv na dostavu ponuda za predmet nabave lnstalatersko-obrtnički radovi na postojećim sanitarnim čvorovima i vanjskim tuševima u odmaralištu Grada Slavonskog Broda na Korčuli

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.