• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Postavljanje dodatnog rasvjetnog tijela u Ulici Franje Kuhača

postovani
nasa ulica franje kuhaca je super osvjetljena pogotovo nakon zamjene rasvjetnih tijela prosle god. postoji nedostatak o kojem vam pisem,na kucnom broju 24 je nekada bila lampa koja je nestala nakon pozara (tako kazu) na kucnom broju 7 nalazi se lampa (preko puta kucnog broja 18) slijedeca lampa je preko puta kucnog broja 30 dosta veliki razmak (tu je dosta mracno kada djeca idu u skolu ) dali je moguce oko kuce 24 gdje je nekada bila ponovo staviti rasvjetu , unapred hvala

ODGOVOR: 4.1.2018.

Poštovani,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo, izdat će nalog tvrtki koja održava javnu rasvjetu da izvidi tehničke mogućnosti u vezi postavljanja dodatnog rasvjetnog mjesta u Ulici Franje Kuhača u navedenom dijelu ulice, nakon čega će se tvrtka koja održava javnu rasvjetu očitovati. Na temelju tehničkih i financijskih mogućnosti odrediti će se daljnje postupanje. S obzirom na to da Grad Slavonski Brod redovito radi na održavanju i izgradnji komunalne infrastrukture na području grada, svakako je riječ o jednoj od budućih investicija.

Lijep pozdrav

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.