• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Parkiranje vozila i ugrožavanje prometne sigurnosti na raskrižju Ulice Josipa Bašića i Franje Maričevića

Poštovani, javljam vam se sa molbom da riješite dva problema koje imamo mi građani u naselju Livada. Naime,unazad par noći trpimo uznemiravanje od nekolicine (točnije trojice) delikvenata koji u kasnim noćnim satima zvone na vrata meni i susjedima u ulici Franje Maričevića.Zvone doslovno nasilno i pobjegnu. To rade u vecernjim satima od pola 9 pa na dalje vise puta u par sati. Drugi problem je križanje ulice Josipa Bašića i Franje Maričevića gdje nema ni semafora ni znakova. Niti jedan vozač se u tom slučaju ne pridržava "pravila desne strane" koji,koliko sam upućena,važi u slučaju kada nema niti jedne druge regulacije prometa.Također, parkirani auti na pločniku na tom križanju dodatno otežavaju vidljivost.

Nadam se da ćete primiti na znanje i pokušati riješiti navedene probleme ili me barem uputiti kome da se obratim kako bi se riješili problemi.

Unaprijed hvala i srdačan pozdrav

ODGOVOR: 10.12.2017.

Poštovani,

u svezi uznemiravanja građana, najbolje bi bilo da se obratite policiji zbog remećenja javnog reda i mira. U svezi predmetnog raskrižja, vozači su dužni postupati po pravilu desne strane te bi svaki vozač trebao poznavati to kao pravilo u takvim raskrižjima.  U s vezi parkiranja vozila na raskrižju (nogostupu ili sl.) uputit ćemo  prometne redare na teren i sukladno našim ovlastima postupati prema vozačima vozila koji su u prekršaju.

Lijep pozdrav

Upravni odjel za komunalni sustav i redarstvo

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.