• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Prometno raskrižje - ulice Košarevac, Hrastić i Pere Pirkera

Poštovani,
kao stanovnik Brodskog Vinogorja, brdskog dijela naselja, iznosim svoj prijedlog i molim da se pronađe neko adekvatno rješenje za prometno raskrižje na području ulica Košarevac, Kotlić, Hrastić,Pere Pirkera. Na navedno raskrižje bi bilo dobro postaviti prometne znakove, konkretno je najveći problem kad vozači dolaze iz ulice Kotlić, te se na raskrižju ne zaustavljaju zato što ne znaju da s desne strane imaju ulicu Košarevac, te nastavljaju vožnju u smjeru ulice Pere Pirker. Ne treba ni spominjati koliko se brzo vozi,iako se radi o brdskim ulicama te je pitanje vremena kad će se dogoditi neka prometna nesreća.

Srdačan pozdrav

ODGOVOR: 31. siječnja 2018.

Poštovana,

Zahvaljujemo Vam što ste na ukazali na problem. Naši djelatnici su na terenu utvrdili kako se radi o nerazvrstanim ulicama u Brodskom Vinogorju gdje vrijedi tzv. pravilo desne strane jer se radi o cestama iste važnosti. Nadalje, predmetna raskrižja se nalaze na brdskom području na dijelu gdje je novouređeno raskrižje s dovoljnom preglednošću desne strane. Nažalost, često smo svjedoci neodgovornosti pojedinih vozača,  a  svi bi se vozači koji se približavaju raskrižju moraju voziti s povećanim oprezom koji odgovora prometnim uvjetima tog raskrižja.

Lijep pozdrav

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.