• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Ulica Bečic - izgradnja zvučnog zida, uklanjanje polu-srušenih kuća i obnova infrastrukture

Zanima me kada će Grad poduzeti nešto vezano uz izgradnju zvučnog zida uz autocestu u Ulici Bečic u Brodskom Varošu? Također me zanima kada će Grad poduzeti nešto po pitanju uklanjanja polu-srušenih kuća koje su trebale biti uklonjene kada je autocesta izgrađena u istoj ulici? Kada planirate obnoviti nogostupe i kolnik u istoj ulici? Hvala

ODGOVOR: 20.9.2016.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam što ste nam se obratili s navedenim pitanjima. Naime, pitanje izgradnje zvučnog zida je u nadležnosti Hrvatskih autocesta koje planiraju uložiti  značajna sredstva u smanjenje buke u naseljima koja se nalaze u neposrednoj blizini autocesta. Slavonski Brod je jedan od gradova u kojima je taj problem vrlo izražen upravo zbog neposredne blizine autoputa pojedinim dijelovima grada. Sredinom svibnja je u Gradskoj upravi održano i predstavljanje Strateške karte buke i Akcijskog plana upravljanja bukom autocesta te su prezentirane sve mjere i programi zaštite od buke kojima se planira smanjiti razina buke na najugroženijim stambenim područjima uz autoceste, među kojima su i naseljena područja Slavonskog Broda. U privitku Vam dostavljamo poveznice na kojima može pronaći sve dodatne informacije u vezi izgradnje zvučnog zida u Slavonskom Brodu.

Za uklanjanje polu-srušenih kuća u Ulici Bečic pokrenut je postupak te će se u što kraćem mogućem vremenskom periodu riješiti navedeni problem, a s obzirom da Grad Slavonski Brod redovno radi na održavanju i izgradnji komunalne infrastrukture na području grada, obnova nogostupa i kolnika u Ulici Bečic svakako je jedna od budućih investicija.

Lijep pozdrav!

http://www.slavonski-brod.hr/index.php/6313-odrzano-javno-izlaganje-u-tijeku-javnog-uvida-i-javne-rasprave-o-strateskoj-karti-buke-i-scenarijima-akcijskog-plana-upravljanja-bukom-autocesta

http://www.slavonski-brod.hr/index.php/6295-javni-uvid-i-javna-rasprava-u-stratesku-kartu-buke-i-scenarije-akcijskog-plana-upravljanja-bukom-autocesta

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.