• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Izgradnja kanalizacijske mreže u Vinogorskoj ulici

Kada se može očekivati izgradnja kanalizacijske mreže u Vinogorskoj ulici u Brodskom Vinogorju?

Radi se o staroj brodskoj ulici koja još nema adekvatno riješen problem kanalizacije dostojan života u 21. stoljeću. Nakon svake kiše odvodni kanali su puni fekalija iz septičkih jama i smrad je nepodnošljiv. Nije pošteno da su dijelovi grada koji do prije 15 godina nisu niti postojali potpuno infrastrukturno opremljeni, dok su stariji dijelovi u tom pogledu zakinuti. Kada Grad to namjerava riješiti?

ODGOVOR: 20.7.2016.

Poštovani,

Izgradnja kanalizacijske mreže u Vinogradskoj ulici predviđena je EU projektom „Brod 2“. Trenutno je u tijeku izrada projektne dokumentacije (građevinska dozvola - Odvodnja područja Brodsko Vinogorje) koja bi trebala biti dovršena do kraja ove godine. Vrijednost ukupnih radova na projektnoj i studijskoj dokumentaciji projekta „Brod 2“ veća je od 8,4 milijuna kuna. Nakon završetka ovog projekta pristupit će se izradi aplikacijskog paketa u vrijednosti od 330 milijuna kuna te ukoliko se on odobri od strane provedbenih tijela i Europske komisije, u 2017. godini očekujemo objavu natječaja i početak izvođenja radova.

U privitku se nalazi nacrt kanalizacijske mreže za područje Brodskog Vinogorja, a dodatne informacije o samom projektu „Brod 2“ možete pogledati na slijedećoj poveznici.

Odvodnja područja Brodsko Vinogorje

S poštovanjem,

Vodovod d.o.o.

U radu

 

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.