• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Obavijesti o izvođenju deratizacije

Zašto kod deratizacije nisu ostavljene obavijesti da će djelatnici doći idući ili neki drugi dan kako bi se izbjegle situacije da nikog nema kod kuće?

ODGOVOR: 17.10.2016.

Poštovani,

hvala Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Vaš upit smo proslijedili tvrtki koja obavlja redovnu deratizaciju na području grada te su nam odgovorili da djelatnici Sanitacije d.o.o. nekoliko puta posjete stanare koji nisu bili prisutni prilikom obavljanja redovne deratizacije. Naime, zbog prirode posla i organizacije vrlo je teško predvidjeti dolazak djelatnika na ponovljenu deratizaciju jer i sama ostavljena obavijest ne garantira da će u navedeno vrijeme stanar biti prisutan. Na potvrdi koju djelatnici Sanitacije d.o.o. ostavljaju vlasnicima stambenih objekata gdje je obavljena deratizacija kao i na drugim obavijestima navedeni su brojevi telefona na koji se građani mogu javiti i dogovoriti vrijeme obavljanja deratizacije. Ovim putem Vas molimo da se javite na navedeni broj telefona kako bi se s djelatnicima Sanitacije d.o.o dogovorili o terminu obavljanja deratizacije kad to Vama odgovara.

Lijep pozdrav,
Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

Rijesen

 

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.