• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Sanacija dječjeg vrtića "Pčelica"

Poštovani,

Majka sam djeteta koje je upisano u dječji vrtić Pčelica. Svjesna sam da traju radovi na sanaciji krova, te ste nas o tome i obavijestili. Mislila sam da će se problemi vezani na sanaciju krova odnositi na buku koja će ometati djecu za vrijeme njihovog boravka, a onda su nastupili i problemi sa prokišnjavanjem krova. Krov prokišnjava već mjesecima (u nekoliko navrata su i kante bile postavljene ispod mjesta gdje je curila voda u glavnom hodniku) da bi sve kulminiralo sa poplavom zbog koje su naša djeca preseljena privremeno u drugi vrtić. Sada ste našu djecu vratili nazad u Pčelicu, te dali izjavu da su problemi riješeni, ali...
vjerujem da krov više neće prokišnjavati, obzirom da je dovršen, ali da li ste pogledali stanje plafona i zidova unutra?!
Puni su vlage i pljesni, a naša djeca žive 8h u takvim prostorima! Zidovi u sobama imaju po nakupine vlage i plijesni i jednostavno sam u šoku kada ostavljam svoje dijete ujutro u vrtiću.
Molim odgovor i potvrdu da su sobe sigurne za boravak naše djece i da se zbog plijesni kojom su izloženi i koju svakodnevno udišu neće razboljeti!

Redovan sam platiša vrtića, te obzirom da i od mene očekujete da i ovakav opasni smještaj plaćam punu cijenu od cca 650kn, molim brz odgovor!

Lp,

Zabrinuta mama

ODGOVOR: 25.05.2017.

Zahvaljujemo Vam što ste nam se obratili, a koristimo ovu priliku da se Vama i svim drugim roditeljima ispričamo što je došlo do ovakve situacije.

Nažalost, do ovih posljedica došlo je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i obilnih padalina, na što nismo mogli utjecati, ali smo pokrenuli postupak sanacije i radovi su u tijeku. Radovi će biti dovršeni u što kraćem vremenskom periodu, a za vrijeme njihova trajanja djeca su smještena na sigurno.

Ljubazno Vas molimo za strpljenje i razumijevanje do rješavanja ovog problema!

Lijep pozdrav!

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.