• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Objave za medije

Izvanredne mjere obrane od poplave; u tijeku su radovi na izgradnji zečjih nasipa

Vodostaj rijeke Save u Slavonskom Brodu i dalje je i u porastu, ipak razina Save posljednja dva sata raste nešto manjom brzinom u odnosu na proteklih 48 sati. U posljednja dva sata vodostaj rijeke Save u Slavonskom Brodu porastao je za 8 cm, s 910 cm na 918 cm.

Od noćas su na snazi izvanredne mjere obrane od poplave, a od jutarnjih sati grade se zečji nasipi duž nasipa uz Savu. Stožer za zaštitu i spašavanje u stalnoj je komunikaciji s Hrvatskim vodama, a na terenu su jedinice civilne zaštite, kao i ljudstvo, mehanizacija i oprema svih gradskih trgovačkih društava. U radove na izgradnji zečjih nasipa uključili su se i brojni građani volonteri.

Ovim putem ponovno podsjećamo građane da su za sav promet zatvorene Ulica Tome Skalice, cesta prema Poloju, te Šetalište braće Radić zbog čega se moli građane da koriste alternativne pravce.

Stožer za zaštitu i spašavanje grada Slavonskog Broda ovim putem moli građane  i da ne dolaze bez potrebe na Šetalište braće Radić, jer stvaranje gužve ometa u radu službe i dobrovoljce koji su angažirani na izradi nasipa.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Izvanredne mjere obrane od poplave; u tijeku su radovi na izgradnji zečjih nasipa

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.