• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Objave za medije

Visoki prekršajni sud RH potvrdio; prekršajni nalozi izdani pojedinim ugostiteljima bili su opravdani

Ovih dana u Gradsku upravu Grada Slavonskog Broda je stiglo rješenje Visokog prekršajnog suda Republike Hrvatske, koje potvrđuje da je pročelnica Upravnog odjela za komunalni sustav i komunalno redarstvo Klaudija Tolić-Popović prije nekoliko mjeseci opravdano izdala prekršajne naloge pojedinim brodskim ugostiteljima.

Naime, dio brodskih ugostitelja nije se pridržavao ugovora o zakupu javne gradske površine. Iako su za to zaduženi komunalni redari tvrdili kako nema nepravilnosti na terenu, utvrđeno je da je dio brodskih ugostitelja svoje terase ipak postavljao na površini većoj od zakupljene, zbog čega im je pročelnica Tolić-Popović izdala prekršajne naloge. Pojedini ugostitelji žalili su se na izdane prekršajne naloge, a prvostupanjski sud njihovu je žalbu i usvojio.

Ipak, Visoki prekršajni sud Republike Hrvatske prihvatio je žalbu Grada Slavonskog Broda na takvo rješenje prvostupanjskog suda, a cijeli predmet je ponovno vraćen u postupak uz jasnu uputu da je postupanje pročelnice Upravnog odjela za komunalni sustav i komunalno redarstvo bilo opravdano i u skladu s propisima. Rješenje Visokog prekršajnog suda tako potvrđuje da su prekršajni nalozi izdani ugostiteljima, koji se nisu pridržavali ugovora o zakupu javne gradske površine, bili u potpunosti opravdani.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Visoki prekršajni sud RH potvrdio; prekršajni nalozi izdani pojedinim ugostiteljima bili su opravdani

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.