• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Objave za medije

Cijena parkiranja u Slavonskom Brodu ostaje nepromijenjena;nema poskupljenja za građane

U Gradskoj upravi Grada Slavonskog Broda danas je održan sastanak s predstavnicima zajedničkog obrta Brod-Parking, a ovim putem objavljujemo zajedničko priopćenje za medije s održanog sastanka.

Naime, na održanom sastanku dogovoreno je kako cijena parkiranja na području grada Slavonskog Broda ostaje u skladu s odlukom iz 2009. godine. To znači da će građani mjesečne parkirne karte i dalje plaćati po cijeni od 100,00 kuna, dok visina povlaštene karte za osobe s invaliditetom, bez međunarodne oznake za invalide, iznosi 300,00 kuna.

Kako je dogovoreno na održanom sastanku zajednički obrt Brod-Parking dostavit će Gradskoj upravi zahtjev za donošenjem Odluke o povlaštenim parkirnim kartama pojedinačno prema kategorijama građana, kojim će se jasno definirati sva pitanja vezana uz cijenu parkiranja.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Cijena parkiranja u Slavonskom Brodu ostaje nepromijenjena;nema poskupljenja za građane

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.