• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Objave za medije

Gradonačelnik i roditelji suglasni; traži se odgoda početka nastave u Područnoj školi u Ruščici

Gradonačelnik Mirko Duspara danas je održao sastanak s ravnateljicom OŠ „Vladimir Nazor“ Vesnom Šimić i predstavnicima vijeća roditelja Područne škole u Ruščici. Glavna tema sastanka bilo je održavanje nastave u Područnoj školi u Ruščici. Kako je danas dogovoreno, ravnateljica ove gradske osnovne škole uputit će Uredu državne uprave Brodsko-posavske županije prijedlog za odgodom početka nastave u Područnoj školi u Ruščici do ponedjeljka 15. rujna 2014.

Odgoda će se zatražiti kako bi Povjerenstvo Ministarstva obrazovanja moglo utvrditi da novoizgrađeni školski objekt u Ruščici ispunjava sve zakonom propisane uvjete za održavanje nastave. Ukoliko povjerenstvo nadležnog ministarstva utvrdi da nova škola ispunjava sve uvjete, te ukoliko u tom razdoblju Općina Klakar putem načelnika preda novoizgrađeni objekt Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“, učenici Područne škole u Ruščici od 15. rujna pohađat će nastavu u novoj školi.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Gradonačelnik i roditelji suglasni; traži se odgoda početka nastave u Područnoj školi u Ruščici

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.