• Florafest
  • Jole

Obavještavamo Vas da će se u petak, 10. travnja 2015. godine u 12,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održati konferencija za medije na temu ; Dječje svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić 2015.“ Dječje svečanosti posvećene našoj slavnoj spisateljici i sugrađanki Ivani Brlić- Mažuranić održat će se od 13. do 19. travnja 2015. Uz gradonačelnika Slavonskog Broda Mirka Dusparu, na konferenciji za medije će prisustvovati članovi Organizacijskog odbora Dječjih svečanosti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima; konferencija za medije na temu Dječjih svečanosti „ U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić“

Digitalna pisarnica

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

SMS-om na broj:

U sadržaj poruke utipkajte pin.

U polje Subject/Predmet unesite pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.