8. Sajam cvijeća „Florafest“ u brodskoj Tvrđavi

Ovog vikenda u brodskoj Tvrđavi se održava 8. Sajam cvijeća „Florafest“. Tijekom dva sajamska dana, 9. i 10. svibnja 2015., posjetitelji će ponovno imati priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu ove gradske manifestacije. I ove je godine u sklopu programa „Florafesta“, koji je okupio oko 90 izlagača, organizirana izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu.

U sklopu programa otvorenja 8. „Florafesta“, koji započinje u subotu 9. svibnja 2015. u 10,00 sati, posjetitelji će moći uživati u glazbeno-plesnom programu na pozornici u otvorenom dijelu sajma, predstavi „Začarani violinist“ Dječjeg kazališta „Ivana Brlić-Mažuranić“ te „cvjetnoj kuhinji“ Hotela Art. Uz bogatu ponudu presadnica cvijeća i opreme za vrtlarstvo, novina ovogodišnjeg sajma je mali arboretum pogodan za vrtove u kojem će se posjetiteljima predstaviti zanimljive biljne vrste.

Izložbeni dio prostora sajma otvoren je u subotu i nedjelju od 10.00 do 19.00 sati, a ulaz je slobodan za sve građane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije 8. Sajam cvijeća „Florafest“ u brodskoj Tvrđavi