Poštovani,

Obavještavamo Vas da će u četvrtak, 14. travnja 2016. godine u 09,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održati konferencija za medije na temu ; Dječje svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić 2016.“ Dječje svečanosti posvećene našoj slavnoj spisateljici i sugrađanki Ivani Brlić- Mažuranić održat će se od 18. do 24. travnja 2016. Uz gradonačelnika Slavonskog Broda Mirka Dusparu, na konferenciji za medije će prisustvovati članovi Organizacijskog odbora Dječjih svečanosti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima-konferencija za medije na temu ; Dječje svečanosti „ U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić“

Digitalna pisarnica

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

SMS-om na broj:

U sadržaj poruke utipkajte pin.

U polje Subject/Predmet unesite pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.