Poštovani/e,

ovim putem Vas obavještavamo da će se u srijedu 21. rujna 2016. godine u 11.00 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održati tematska sjednica u okviru projekta „Relevantne institucije i organizacije civilnog društva-glas za žrtve seksualnog nasilja“. Projekt se provodi u suradnji Ženske sobe – centar za seksualna prava iz Zagreba, Grada Slavonskog Broda i Udruge Brod - grupa za ženska ljudska prava. Tematska sjednica organizirana je povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, a događaju će prisustvovati predstavnici lokalnih institucija koji se bave navedenom tematikom.

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima- Tematska sjednica u okviru projekta „Relevantne institucije i organizacije civilnog društva-glas za žrtve seksualnog nasilja“