• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Objave za medije

Priopćenje za medije - Duspara: „Od odgovornih sam zatražio da preplaćeni iznos građanima bude vraćen u što skorijem roku“

„Do sada nisam bio upućen u postojanje ovog problema i čim sam informiran o naplati većih naknada za zaštitu voda sazvao sam sastanak s predstavnicima uprave Vodovoda. Na sastanku sam istaknuo kako je oštećenim građanima potrebno u što skorijem roku vratiti cjelokupan iznos naplaćenog viška uz kamate, nakon čega ću tražiti utvrđivanje odgovornosti za nastanak problema“ – istaknuo je gradonačelnik Mirko Duspara nakon sastanka s predstavnicima uprave Vodovoda.

Grad Slavonski Brod je u sklopu IPA projekta „Poboljšanje vodnogospodarske infrastrukture – Slavonski Brod“ vrijednog 30 milijuna eura sudjelovao u izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. Prema studiji izvodljivosti projekta trebalo je doći do povećanja cijene vodnih usluga u prvoj godini po završetku projekta, a nakon isteka roka od godinu dana cijene su trebale biti značajno umanjene.

U procesu promjene cijena nastala je greška koja je rezultirala naplatom većih naknada za zaštitu voda, zbog čega je gradonačelnik Duspara danas sazvao hitan sastanak s predstavnicima uprave Vodovoda. Na sastanku je dogovoreno žurno isplaćivanje naplaćenog viška svim oštećenim građanima uz pripadajuće kamate, oko čega će građani detaljnije biti informirani u narednim danima.

Gradonačelnik Duspara će nastaviti pratiti proces povrata novca oštećenim građanima uz nadu kako se ovakvi propusti više neće ponavljati, pogotovo nakon realizacije važnih infrastrukturnih projekata koji su u interesu svih građana.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Priopćenje za medije - Duspara: „Od odgovornih sam zatražio da preplaćeni iznos građanima bude vraćen u što skorijem roku“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.