Poziv medijima - uvodna konferencija projekta „Helping, faza III.“

Ovim putem Vas obavještavamo kako će se u utorak, 3. listopada 2017. godine u 10.30 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održati uvodna konferencija projekta „Helping, faza III.“ - projekta pružanja pomoći u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim školama u Slavonskom Brodu.

Glavni cilj ovog projekta, koji su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ministarstvo znanosti i obrazovanja, je kroz angažman pomoćnika u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika osigurati uvjete za poboljšanje obrazovnih postignuća 51 učenika sa značajnim teškoćama u razvoju u 9 gradskih osnovnih škola tijekom školskih godina 2017./2018., 2018./2019., 2019./2020. i 2020./2021.

Molimo Vas da medijski popratite ovo događanje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima - uvodna konferencija projekta „Helping, faza III.“