Na službenoj internetskoj stranici stranici Grada SLavonskog Broda objavljen je poziv za podnošenje prijava za subvenciju javnog gradskog prijevoza za 2018. godinu. Ovim putem bismo željeli obavijestiti građane i ispraviti podatak o visini primanja koji se veže uz pravo na subvencionirani prijevoz, a koji su istovremeno prenijeli lokalni mediiji. Molim da očitovanje pročelnice Upravnog odjela z društvenih djelatnosti prenesete u cijelosti.

Očitovanje - Upravni odjel za društvene djelatnosti- subvencija gradskog prijevoza za 2018.

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Priopćenje za medije - Obavijest o subvenciji gradskog prijevoza za umirovljenike u 2018.godini