Poštovani posjetitelji službenih internet stranica Grada Slavonskog Broda

mt_ignoreDobro došli na gradske stranice koje će vam, nadam se, ponuditi niz korisnih informacija o gradu Slavonskom Brodu, o njegovoj prošlosti, a posebno o današnjem Brodu, gradu ambicioznih projekata koji su izazov Brođanima i svima koji žele  doći i upoznati naš grad.

Stranice su u prvom redu namijenjene građanima Slavonskog Broda koji će objavljene podatke moći koristiti za jednostavnije i brže korištenje usluga gradske uprave te biti informirani o brojnim događajima, radovima i investicijama  s kojima brodska javnost treba biti  bolje upoznata.
Korisne informacije ovdje će pronaći i posjetitelji grada, poduzetnici, investitori, svi kojima je Slavonski Brod zanimljiv i koji žele o našem gradu saznati nešto više.

Pozivam posjetitelje gradskih  web stranica da svojim mišljenjima i prijedlozima pomognu da ove stranice budu još bolje  i da naš lijepi grad Slavonski Brod učinimo prepoznatljivim  ljudima iz svih dijelova Hrvatske i šire.

Još jednom, dobro došli !


                                                       

Gradonačelnik Slavonskog Broda
                                                                Mirko Duspara, dr. med

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Gradonačelnik Riječ gradonačelnika

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.