Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Prosvjed protiv zagađenja zraka u Slavonskom Brodu okupio nekoliko stotina građana

IMG 5380 resizeNekoliko stotina Brođanki i Brođana okupilo se danas na prosvjedu protiv onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu održanom kod pješačkog mosta u Ulici Hanibala Lucića. Kako su istaknuli organizatori prosvjeda, predstavnici Građanske inicijative za čist zrak, do danas nije ispunjen niti jedan od zahtjeva iznesenih na prosvjedu održanom 24. studenog na glavnom gradskom trgu. Od tada do danas samo se bilježe nova onečišćenja zraka, a Brođanima je dosta. Stoga od Vlade RH očekuju da konačno učini sve kako bi se zaustavilo zagađenja zraka u Slavonskom Brodu, a današnji prosvjed njihova je poruka da su spremni učiniti sve kako bi se taj cilj ostvario.

Nakon obraćanja okupljenima u neposrednoj blizini pješačkog mosta kod graničnog prijelaza, prosvjednici su desetak minuta kružili pješačkim prijelazima kod trgovačkog centra City Colosseum i na taj način su usporili promet prema graničnom prijelazu s Bosnom i Hercegovinom. Ukoliko se konačno ne poduzmu konkretni koraci u rješavanju problema zagađenja zraka u Slavonskom Brodu, Građanska inicijativa za čist zrak najavila je i konkretnije poteze kako bi dokazali ozbiljnost svoje namjere.

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Prosvjed protiv zagađenja zraka u Slavonskom Brodu okupio nekoliko stotina građana

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.