Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Premijer Plenković poručio kako Vlada RH mora pronaći rješenje problema zagađenja zraka u Slavonskom Brodu

IMG 5481 resizePredsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović danas su boravili u radnom posjetu Slavonskom Brodu u sklopu kojeg su održali sastanak s gradonačelnikom Mirkom Dusparom, predsjednikom Gradskog vijeća Robertom Lujićem te predstavnicima Grada, županom Danijelom Marušićem, predsjednikom Županijske skupštine Perom Ćosićem te predstavnicima Brodsko-posavske županije te sa predstavnicima Građanske inicijative za čist zrak.

Glavna tema održanih sastanaka bili su razvojni projekti za grad i županiju te aktualno pitanje zagađenja zraka u Slavonskom Brodu. Gradonačelnik Mirko Duspara tako je prilikom današnjeg sastanka s predsjednikom Vlade RH aktualizirao temu Sveučilišta u Slavonskom Brodu, a razgovaralo se i o projektu izgradnje nove školske zgrade OŠ „Milan Amruš“ te o rješavanju imovinskom pravnih odnosa u smislu realizacije značajnih razvojnih projekata za Slavonski Brod.

Vezano uz trenutno najveći ekološki problem u Hrvatskoj, zagađenje zraka u Slavonskom Brodu, premijer Plenković je izjavio kako Vlada RH ima dužnost pomoći građanima i građankama Slavonskog Broda te da će se po tom pitanju sve poduzeti. Tako je najavljeno kako će Vlada posebno naglasiti Europskoj komisiji važnost rješavanja ovog problema kroz Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, posebno kroz one instrumente koje se odnose na poglavlje zaštite okoliša između EU i BIH, ali da će se rješenje tražiti i putem državnih kompanija Janaf i Plinacro.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ONEČIŠĆENJE ZRAKA Premijer Plenković poručio kako Vlada RH mora pronaći rješenje problema zagađenja zraka u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.