Ostale vijesti

2. DJEČJI SAJAM PRIVUKAO VELIK BROJ GRAĐANA

djecjisajam2012.JPGOdlična posjećenost i bogat program obilježili su 2. Dječji sajam. Više od pedeset izlagača iz deset hrvatskih gradova bili su dovoljan razlog da se velik broj roditelja i djece već u jutarnjim satima uputi prema brodskoj Tvrđavi. Uz radionice za djecu, edukativno savjetovanje, face painting i dječju bolnicu- bolnicu za medvjediće svi su posjetitelji do popodnevnih sati mogli uživati i u zabavnom programu, koji se odvijao na pozornici u šatorskom dijelu sajma.  

 
Na otkrivenom dijelu sajma roditelji su s djecom mogli uživati u zabavnom parku. Ideja o organiziranju jednog ovakvog sajma nastala je iz želje da se obogati društveni život u gradu, ali i da se na jednom mjestu okupi izlagače zbog kojih je sve i organizirano.
 
Otvorenju 2. Dječjeg sajma prisustvovao je i gradonačelnik Slavonskog Broda dr.med Mirko Duspara, koji je kasnije najmlađima  dijelio prigodne poklone. 
 
 
 
 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti 2. DJEČJI SAJAM PRIVUKAO VELIK BROJ GRAĐANA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.