Ostale vijesti

Svečano otvoren 17. Katarinski sajam

katarinskisajam_resize.jpg

U sportskoj dvorani „Vijuš“ danas je svečano otvoren 17. Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva. Kroz četiri sajamska dana ove će se godine posjetiteljima predstaviti oko 230 izlagača, a sajam je već tradicionalno obogaćen raznim popratnim sadržajima. Tako su danas u zabavnom dijelu programa svečanog otvorenja nastupilo Folklorni ansambl Brod, Gradska limena glazba „Željezničar“, Brodske mažoretkinje , te Brodski plesni studio „Cascavela“.
 
Kako je u svom pozdravnom govoru istaknuo gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara, dr.med Katarinski sajam dokazano je mjesto na kojem se svake godine izrode neke nove ideje. Najbolji primjer tomu je turistički klaster „Slavonska košarica“koji je prvi put predstavljen javnosti na prošlogodišnjem Katarinskom sajmu. Danas je to najveći klaster u Hrvatskoj koji broji više od devedeset članova. Jednako tako važno je naglasiti i uspješnost ovog sajma, koji bez obzira na gospodarski teška vremena zadržava svoju kvalitetu. Nakon pozdravnog govora gradonačelnik je pozvao župana Brodsko- posavske županije Danijela Marušića, dr.vet.med da službeno otvori 17. Katarinski sajam. 
 
U sklopu današnjeg programa Katarinskog sajma u 16,30 sati počinje Dječji Katarinski sajam u organizaciji Dječjeg vrtića „ Ivana Brlić Mažuranić“, a u 19,00 sati dječja predstava „ začarani violinist“. 

mt_gallery


Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Svečano otvoren 17. Katarinski sajam

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.