Ostale vijesti

U četvrtak 16. veljače projekcija dokumentarnog serijala „Pobjednici“, epizoda „Zapadna Slavonija“

film slavonija

U kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ u četvrtak 16. veljače 2017. godine s početkom u 19.00 sati održat će se projekcija dokumentarnog serijala „Pobjednici“, epizoda pod nazivom „Zapadna Slavonija“. Ovaj dokumentarni serijal, redatelja Nenada Šestića, obrađuje sve vojne operacije u Domovinskom ratu kroz iskaze hrvatskih branitelja, njihovih zapovjednika te animaciju bitaka i događanja, putem video zapisa na najsuvremeniji način. Epizoda „Zapadna Slavonija“ obrađuje velike bitke u Zapadnoj Slavoniji i uspjeh hrvatskih branitelja koji su na ovom prostoru izborili priznanje Republike Hrvatske.

U sklopu ovog serijala, u našem gradu bit će prikazane još dvije epizode. Tako će u petak, 3. ožujka 2017. godine s početkom u 19.00 sati biti prikazan film „Vukovar i Srijem“, a u petak, 10. ožujka 2017. godine s početkom u 19.00 sati film „Maslenica i Medački džep“.

Ulaz za sve gledatelje je besplatan, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane sugrađane da u navedenim terminima dođu u KKD „Ivana Brlić-Mažuranić“ i pogledaju projekcije ovih filmova koji zasigurno čine svojevrsnu rekapitulaciju Domovinskog rata.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U četvrtak 16. veljače projekcija dokumentarnog serijala „Pobjednici“, epizoda „Zapadna Slavonija“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.