Ostale vijesti

U tijeku postavljanje krovišta na zgradi budućeg dječjeg vrtića na Budainci

IMG 20170214 114055Jedan od gradskih projekata čijom će se realizacijom na području grada osigurati još jedan moderno uređen prostor za predškolski odgoj svakako je izgradnja novog dječjeg vrtića na Budainci. Radovi na ovom projektu vidljivo napreduju pa su tako nakon ugradnje PVC stolarije, ovih dana započeli i radovi na postavljanju krovišta, a kako to izgleda, možete pogledati u priloženoj galeriji fotografija. Kao što je više puta istaknuto, ovim projektom, ukupne vrijednosti 4,4 milijuna kuna, predviđena je izgradnja zgrade novog vrtića, prilazne ceste te parkirališta. Zgrada vrtića zamišljena je kao prizemnica površine od 699 m2 u sklopu koje će se nalaziti prostor za boravak djece, višenamjenska dvorana, prostor za odgajatelje te prateći sadržaji. Kolni i pješački ulaz predviđeni su sa sjeverozapadne strane, dok će prilazna cesta, duljine 54,5 i širine 5,5 metara biti nastavak Moslavačke ulice.

Uz ovaj gradski projekt, vidljiv je napredak i izgradnje nove zgrade mjesnog doma MO „Dr. Ante Starčević“ koja se nalazi u prostoru stadiona „Stanko Vlajnić-Dida“. Ukupna vrijednost ovog projekta je 5,6 milijuna kuna, a buduća zgrada mjesnog doma koju će stanovnici ovog naselja imati na raspolaganju za razne aktivnosti, sastojat će se od prostora za udruge, male višenamjenske dvorane, sanitarnih čvorova, pomoćnog prostora te caffe bara.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U tijeku postavljanje krovišta na zgradi budućeg dječjeg vrtića na Budainci

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.