Ostale vijesti

Smotra studijskih programa u Slavonskom Brodu

Plakat SmotreSlavonski Brod sutra će biti domaćin 1. Smotre studijskih programa Brodsko-posavske županije koja će se održati u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ s početkom u 10.30 sati.

Naime, visokoobrazovne institucije, koje izvode studijske programe na području naše županije, zajedničkom suradnjom organizirale su ovo događanje. Riječ je o Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, Veleučilištu u Slavonskom Brodu te Medicinskom fakultetu u Osijeku, a jedan od suorganizatora je i Grad Slavonski Brod.

Na Smotri studijskih programa Brodsko-posavske županije bit će predstavljeni studijski programi, što će budućim studentima i maturantima pružiti priliku da se o njima podrobnije informiraju, dok će sadašnji studenti moći dobiti detaljnije informacije o načinima i mogućnostima stipendiranja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da sutra dođu u Kazališno-koncertnu dvoranu „Ivana Brlić-Mažuranić“ i posjete 1. Smotru studijskih programa u našem gradu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Smotra studijskih programa u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.