Ostale vijesti

Slavonski Brod domaćin 1. Smotre studijskih programa Brodsko-posavske županije

IMG 8746Visokoobrazovne institucije, koje izvode studijske programe na području naše županije, zajedničkom su suradnjom organizirale 1. Smotru studijskih programa, koja se tijekom današnjeg dana održava u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ u Slavonskom Brodu. Na samom početku ovog događanja, gradonačelnik Mirko Duspara je ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda pozdravio sve prisutne te je naglasio kako su obrazovanje mladih i razvoj ponude studijskih programa na području naše županije iznimno važni faktori u koje i dalje treba kontinuirano ulagati.

Nakon uvodnog obraćanja, predstavnici Veleučilišta u Slavonskom Brodu, Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu, Medicinskog fakulteta u Osijeku te Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku su, okupljenim učenicima, studentima i ostalim gostima, predstavili studijske programe svojih visokoobrazovnih institucija, a svi zainteresirani  su imali priliku posjetiti informativne štandove ovih fakulteta. U sklopu programa, održana su i predavanja na teme „Financijska pismenost na nastavak obrazovanja“, „Zapošljivost visokoobrazovnih na području Brodsko-posavske županije“ te „Erasmus mobilnost“.

Uz okupljene učenike i studente i gradonačelnika Mirka Dusparu, 1. Smotri studijskih programa Brodsko-posavske županije prisustvovao je i župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić, prorektor za financije i poslovne odnose Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Tomislav Mrčela, privremeni rektor Sveučilišta u Slavonskom Brodu g. Roberto Lujić te drugi predstavnici visokoobrazovnih institucija na području naše županije.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Slavonski Brod domaćin 1. Smotre studijskih programa Brodsko-posavske županije

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.