Ostale vijesti

Održana 13. međužupanijska smotra GLOBE škola

IMG 3325Osnovna škola „Dragutin Tadijanović“ danas je ugostila sudionike 13. međužupanijske smotre GLOBE škola. Svoj rad predstavilo je 39 učenika iz 2 srednje i 16 osnovnih škola s područja Brodsko – posavske, Osječko – baranjske i Vukovarsko – srijemske županije. Odluku o konačnom broju škola koje će sudjelovati na ovogodišnjoj državnoj smotri i  natjecanju donijet će Državno povjerenstvo na temelju dostavljenih popisa sa svih održanih međužupanijskih smotri.

Danas u okviru GLOBE programa djeluje preko dvadeset tisuća škola u više od sto zemalja diljem svijeta. Znanstveno – obrazovnom programu Cjelovitog učenja i opažanja za dobrobit okoliša, koji se provodi s ciljem upoznavanja okruženja u kojemu živimo, znanstvenih metoda mjerenja, prikazivanja i tumačenja podataka te razvijanja osjetljivosti i pozitivnog odnosa prema okolišu, Hrvatska je  pristupila 1995. godine.

Na današnjem otvorenju 13. međužupanijske smotre GLOBE škola sve sudionike, njihove mentore i članove povjerenstva ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda pozdravio je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana 13. međužupanijska smotra GLOBE škola

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.