Ostale vijesti

U Slavonskom Brodu se održava poluzavršnica košarkaškog državnog prvenstva za kadetkinje

unnamed1Ženski košarkaški klub „Brod na Savi“ ovaj je vikend domaćin poluzavršnice košarkaškog državnog prvenstva za kadetkinje. Službeno otvorenje ove poluzavršnice održalo se jučer u sportskoj dvorani Vijuš, a tom je prilikom gradonačelnik Mirko Duspara čestitao brodskim kadetkinjama na ostvarenom prvom mjestu regije Istok, zbog čega su se kandidirale za domaćina ovog natjecanja, te je svim ekipama zaželio puno uspjeha u daljnjim utakmicama.

Uz ŽKK „Brod na Savi“, sudionici natjecanja su i klubovi „Trešnjevka 2009“, „Vodice“ te „Rhea Imotski“. Poluzavršnica košarkaškog državnog prvenstva za kadetkinje organizirana je u tri kola, a posljednje će biti održano sutra između klubova „Trešnjevka 2009“ i „Vodice“ te „Brod na Savi“ i „Rhea Imotski“.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U Slavonskom Brodu se održava poluzavršnica košarkaškog državnog prvenstva za kadetkinje

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.