Ostale vijesti

U Tehničkoj školi održano Gradsko natjecanje mladeži Crvenog križa

IMG 8790Tehnička škola Slavonski Brod ove je godine bila domaćin Gradskog natjecanja mladeži Crvenog križa. Natjecanje se sastojalo od teorijskog dijela na kojem su učenici rješavali testove iz područja povijesnog razvoja Crvenog križa i pružanja prve pomoći te praktičnog dijela koji se sastojao od demonstracije pružanja prve pomoći unesrećenima. Nakon završenog natjecanja, proglašene su i najbolje ekipe pa je tako 1. mjesto u kategoriji „podmlatka“ osvojila ekipa OŠ „Blaž Tadijanović“, a u kategoriji „mladih“ gimnazija „Matija Mesić“.

Otvorenju Gradskog natjecanja mladih Crvenog križa ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić koji je tom prilikom svim natjecateljima poželio puno uspjeha i dobrih rezultata.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U Tehničkoj školi održano Gradsko natjecanje mladeži Crvenog križa

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.