Ostale vijesti

Gradonačelnik održao prijem za veleposlanicu Slovenije u Republici Hrvatskoj

IMG 8888Gradonačelnik Mirko Duspara danas je održao prijem za veleposlanicu Slovenije u Republici Hrvatskoj NJ.E. dr. Smiljana Knez koja je po prvi puta službeno posjetila Slavonski Brod. Sastanak je iniciran od strane slovenskog Veleposlanstva, a glavna tema bila je proširivanje suradnje i upoznavanje s općedruštvenim i gospodarskim okolnostima u našem gradu.

Zaželjevši veleposlanici dobrodošlicu, gradonačelnik Mirko Duspara prezentirao joj je realizirane gradske projekte te joj je predstavio potencijale za daljnji razvoj grada. Istaknuo je kako Slavonski Brod ima kompletno izgrađene poduzetničke zone namijenjene privlačenju investitora te je, kao takav, potpuno otvoren za suradnju s drugim gradovima i državama. Posebno je naglasio kako Grad Slavonski Brod već dugi niz godina ostvaruje uspješnu suradnju sa slovenskim gradom Celjem, s kojim je na temelju službenog Sporazuma o prijateljstvu i suradnji, grad-prijatelj, te da tu suradnju posebno želi proširiti i na područje gospodarstva.

Veleposlanica Smiljana Knez se nadovezala na spomenutu suradnju između ova dva grada te je istaknula kako će ovogodišnji Celjski sajam poduzetništva i obrtništva više pozornosti posvetiti Republici Hrvatskoj, na kojem bi ona trebala biti i država-partner. Gradonačelnik je istaknuo kako bi sudjelovanje izlagača s ovog kraja Hrvatske, na najvećem međunarodnom sajmu obrtništva u Sloveniji, zaista bila dobra prilika za predstavljanje jedinstvenih hrvatskih proizvoda.

U pratnji veleposlanice bila je i prva savjetnica Veleposlanstva gđa. Kristina Kliner, a tijekom današnjeg posjeta Slavonskom Brodu Nj.E. dr. Smiljana Knez susrest će se i s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore – Županijska komora u Slavonskom Brodu te s predstavnicima Brodsko-posavske županije.

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Gradonačelnik održao prijem za veleposlanicu Slovenije u Republici Hrvatskoj

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.