Gradonačelnik održao prijem za veleposlanicu Slovenije u Republici Hrvatskoj

IMG 8888Gradonačelnik Mirko Duspara danas je održao prijem za veleposlanicu Slovenije u Republici Hrvatskoj NJ.E. dr. Smiljana Knez koja je po prvi puta službeno posjetila Slavonski Brod. Sastanak je iniciran od strane slovenskog Veleposlanstva, a glavna tema bila je proširivanje suradnje i upoznavanje s općedruštvenim i gospodarskim okolnostima u našem gradu.

Zaželjevši veleposlanici dobrodošlicu, gradonačelnik Mirko Duspara prezentirao joj je realizirane gradske projekte te joj je predstavio potencijale za daljnji razvoj grada. Istaknuo je kako Slavonski Brod ima kompletno izgrađene poduzetničke zone namijenjene privlačenju investitora te je, kao takav, potpuno otvoren za suradnju s drugim gradovima i državama. Posebno je naglasio kako Grad Slavonski Brod već dugi niz godina ostvaruje uspješnu suradnju sa slovenskim gradom Celjem, s kojim je na temelju službenog Sporazuma o prijateljstvu i suradnji, grad-prijatelj, te da tu suradnju posebno želi proširiti i na područje gospodarstva.

Veleposlanica Smiljana Knez se nadovezala na spomenutu suradnju između ova dva grada te je istaknula kako će ovogodišnji Celjski sajam poduzetništva i obrtništva više pozornosti posvetiti Republici Hrvatskoj, na kojem bi ona trebala biti i država-partner. Gradonačelnik je istaknuo kako bi sudjelovanje izlagača s ovog kraja Hrvatske, na najvećem međunarodnom sajmu obrtništva u Sloveniji, zaista bila dobra prilika za predstavljanje jedinstvenih hrvatskih proizvoda.

U pratnji veleposlanice bila je i prva savjetnica Veleposlanstva gđa. Kristina Kliner, a tijekom današnjeg posjeta Slavonskom Brodu Nj.E. dr. Smiljana Knez susrest će se i s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore – Županijska komora u Slavonskom Brodu te s predstavnicima Brodsko-posavske županije.

 

  • Bazeni
  • Halajko
  • Halajko
  • Hebrang
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica
  • Svaciceva

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Gradonačelnik održao prijem za veleposlanicu Slovenije u Republici Hrvatskoj

Digitalna pisarnica

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

SMS-om na broj:
099 730 27 12

Upute:
U sadržaj poruke utipkajte pin.

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upute:
U polje Subject/Predmet unesite pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.