Ostale vijesti

Građani MO „Josip Rimac“ u izravnoj komunikaciji s gradonačelnikom

IMG 2643Gradonačelnik Mirko Duspara sinoć je prostoru mjesnog doma „Josip Rimac“ održao tribinu s građanima navedenog mjesnog odbora. Nakon što je gradonačelnik predstavio realizirane projekte na ovom području grada, mnogi su iskoristili priliku da mu se izravno obrate sa svojim upitima.

Tako je građane najviše zanimalo može li se nešto poduzeti kako bi se regulirala brzina kretanja vozila u Ulici Stjepana Radića. Gradonačelnik je odgovorio da će se uskoro sastati Povjerenstvo za sigurnost u prometu, nakon čega će se pronaći rješenje za ovaj problem, a o tome će se obavijestiti i PU Brodsko-posavska kako bi se povećao nadzor brzine na spornoj lokaciji. Također, građane ovog mjesnog odbora zanimalo je postoji li mogućnost da se u ovom području grada izgradi više pješačkih staza, a kako je naglasio gradonačelnik, to je  svakako buduća investicija Grada Slavonskog Broda. Na jučerašnjoj tribini otvoreno je i pitanje obrezivanja drvoreda u Ulici Stjepana Radića te je dogovoreno da će, već tijekom sljedećeg tjedna, djelatnici Komunalca započeti s radovima na njegovom uređenju. Ovom prilikom otvorena je i tema rekonstrukcije ceste u Romskom naselju, na što je odgovoreno da će cesta biti rekonstruirana, i to nakon planiranih radova na provođenju vodovoda i kanalizacije.  

Gradonačelnik Mirko Duspara već ovog tjedna nastavlja s održavanjem tribina s građanima. Tako će se sutra, u četvrtak 16.ožujka 2017. godine, u 19,00 u MO „Jelas“ održati tribina s građanima ovog mjesnog odbora.

Prilog:
- Prezentacija (pdf)

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Građani MO „Josip Rimac“ u izravnoj komunikaciji s gradonačelnikom

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.