Ostale vijesti

Održan prijem za sudionike Erasmus+ projekta „Upoznajmo pretke – koje je moje porijeklo?“

IMG 8910Tijekom jučerašnjeg dana u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održan je prijem za 13 gostiju iz Francuske, Malte, Velike Britanije i Poljske, koji u sklopu Erasmus+ projekta „Upoznajmo pretke – koje je moje porijeklo?“, ovaj tjedan borave u Slavonskom Brodu.

Kao predstavnik Republike Hrvatske, u ovom projektu sudjeluje brodska Osnovna škola „Đuro Pilar“, a njegov primarni cilj je učenicima osvijestiti pojam povijesnih migracija ljudi te ih upoznati s drugim kulturama partnerskih zemalja. Uz to, projekt „Upoznajmo pretke – koje je moje porijeklo?“ usmjeren je na podizanje kvalitete nastave u školama, potiče inovativne pristupe nastavi, a izrađen je po pravilima Erasmus+ programa i financira ga Europska komisija.

U ime Gradske uprave, goste je dočekao zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić, koji je iskoristio tu priliku kako bi im predstavio povijesna, kulturna i druga obilježja našeg grada.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan prijem za sudionike Erasmus+ projekta „Upoznajmo pretke – koje je moje porijeklo?“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.