Ostale vijesti

Svečano otvorena trafostanica Brod 4 – ključna točka napajanja zapadnog dijela Slavonskog Broda

IMG 9174Hrvatska elektroprivreda pustila je u rad novoizgrađenu transformatorsku stanicu 35/10(20) kV koja će značajno doprinijeti povećanju kapaciteta mreže, pouzdanosti i kvalitete napajanja električnom energijom zapadnog dijela Slavonskog Broda. Tim povodom danas je na lokaciji novoizgrađene trafostanice održano službeno otvorenje kojem je u ime Gradske uprave Grada Slavonskog Broda prisustvovao gradonačelnik Mirko Duspara.

Prilikom pozdravnog govora, gradonačelnik je naglasio da je otvorenje trafostanice na Jelasu investicija koja zasigurno predstavlja veliku važnost za sugrađane koji žive u ovom dijelu grada. Također je istaknuo da su, s obzirom na povećanje broja stanovnika i na izgradnju novih poslovnih objekata, otvorenjem ove trafostanice omogućeni uvjeti za kvalitetniju i pouzdaniju isporuku električne energije, ali i priključenje novih korisnika.

Ukupna investicijska vrijednost novoizgrađene transformatorske stanice 35/10(20) kV Brod 4 je 9,5 milijuna kuna, a glavni izvođač radova na izgradnji TS Brod 4 bila je tvrtka Končar KET, dok su u realizaciji projekta sudjelovale domaće tvrtke HELB, Brodska Posavina, Lior-montaža, Leadtech, Ingart, Cromax i CSS.

Otvorenju trafostanice Brod 4 prisustvovali su državni tajnik u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike Željko Bigović, direktorica Elektre Slavonski Brod Branka Balašević te predstavnici HEP-a, Končara i Brodsko-posavske županije.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Svečano otvorena trafostanica Brod 4 – ključna točka napajanja zapadnog dijela Slavonskog Broda

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.