Ostale vijesti

Otvoren 2. Hrvatski festival pripovijedanja

IMG 9520Povodom obilježavanja Svjetskog dana pripovijedanja, Udruga za promicanje kulture govorenja i kreativnog stvaralaštva „Vilinput“ organizirala je 2. Hrvatski festival pripovijedanja, koji se ovaj vikend održava u našem gradu. Festival je zamišljen kao kulturno-umjetnički-edukativni događaj u sklopu kojeg će biti održana razna stručna predavanja, radionice, programi pripovijedanja za djecu i odrasle te 3. obiteljska biciklijada pod nazivom „Biciklom po Vilinputu“.

Jedan od glavnih ciljeva ovog projekta svakako je povezivanje sudionika, ali i razmjena priča te ostvarivanje međunarodnog kontakta. Osim priče, ono što povezuje sve pripovjedače svijeta je i zajednička tema pripovijedanja „preobrazba“ koja će obilježiti Svjetski dan pripovijedanja u 2017. godini.

Na otvorenju 2. Hrvatskog festivala pripovijedanja, koje se održalo u Kongresnoj dvorani Hotela Art, nastupila je plesna skupina Fitness centra "Flow", a u ime Gradske uprave Grada Slavonskog Broda sve prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Otvoren 2. Hrvatski festival pripovijedanja

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.