• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Ovako izgledaju gradilišta novih gradskih projekata

IMG 0618Grad Slavonski Brod kontinuirano ulaže sredstva u realizaciju novih projekata koji će Brođankama i Brođanima omogućiti nove sadržaje, ali i kvalitetnije uvjete života.

Jedan od takvih projekata svakako je izgradnja zgrade mjesnog doma MO „Dr. Ante Starčević“. Buduća zgrada, ukupne vrijednosti 5,6 milijuna kuna, površine je 680 m2, a nalazi se u prostoru stadiona „Stanko Vlajnić-Dida“. Na ovom gradilištu trenutno se radi na postavljanju stolarije, žbukanju i uređenju unutrašnjih prostorija. Novi mjesni dom sastojat će se od prostora za udruge, male višenamjenske dvorane, sanitarnih čvorova, pomoćnog prostora te caffe bara. Realizacijom projekta njegove izgradnje stanovnici ovog dijela grada imat će novi i moderan prostor u kojem će moći provoditi razne aktivnosti.

Uz ovaj gradski projekt, trenutno se radi na izgradnji novog dječjeg vrtića na Budainci te njegove pristupne ceste i parkirališta, školsko-sportske dvorane OŠ „Hugo Badalić“ Područna škola Jelas, a uređuje se i nova zgrada NK „Graničar“. Kako napreduju radovi novih gradskih projekata, možete pogledati u priloženoj galeriji fotografija.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Ovako izgledaju gradilišta novih gradskih projekata

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.