Ostale vijesti

Napreduju radovi na izgradnji i modernizaciji cesta i pješačkih staza na području grada

zupanjska2Na više lokacija u gradu u tijeku su radovi na izgradnji i modernizaciji cesta i pješačkih staza. Tako su ovih dana u odvojcima Županjske ulice obavljeni radovi na izgradnji kanalizacije, a neki od njih već su dobili i asfaltirane ceste. Radovi na asfaltiranju preostalih odvojaka u ovoj gradskoj ulici nastavljaju se i u narednim danima. Uz ove radove, u tijeku je uređenje cesta u Slavonskoj, Žumberačkoj i Štamparevoj ulici te u odvojcima Ulice Stjepana Radića.

Što se tiče pješačkih staza, trenutno se radi na sanaciji šetnice u središnjem dijelu Naselja Andrije Hebranga, a započelo je i uređenje vanjskog opločenja u Naselju Slavonija I. Modernizacija pješačkih staza vidljivo napreduje u Pilarevoj ulici, koja će dobiti moderniziranu stazu od 470 metara, te u Vinogorskoj ulici gdje se uskoro očekuje asfaltiranje.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Napreduju radovi na izgradnji i modernizaciji cesta i pješačkih staza na području grada

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.