Ostale vijesti

Asfaltirana pješačka staza u Pilarevoj ulici

IMG 20170614 WA0000Još jedna ulica na području grada dobila je moderniziranu pješačku stazu. Riječ je o Pilarevoj ulici u kojoj su tijekom današnjeg dana dovršeni radovi na asfaltiranju pješačke staze na dijelu od križanja s Gupčevom ulicom do Trga pobjede.
Radovi na rekonstrukciji staze nastavit će se i na sjevernoj strani ulice, gdje će biti asfaltirana staza od raskrižja s Vukovarskom ulicom do zgrade PBZ-a.

U Ulici Andrije Štampara danas su započeli radovi na asfaltiranju ceste, a oni će biti obavljeni u dvije faze. Naime, u prvoj fazi predviđeno je asfaltiranje dijela ulice od raskrižja s Ulicom Stanka Vraza do križanja sa Strossmayerovom ulicom, a preostali dio, do Zrinske ulice, bit će asfaltiran u sklopu druge faze radova. Za vrijeme izvođenja navedenih radova, prometovanje u ovom dijelu grada bit će usporeno zbog čega molimo sve građane za strpljene i razumijevanje do njihova dovršetka.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Asfaltirana pješačka staza u Pilarevoj ulici

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.