Ostale vijesti

Grad poduzima potrebne mjere za rješavanje problema onečišćenja zraka piljevinom u Ulici svetog Lovre i okolice

Grad Slavonski Brod zaprimio je veći broj pritužbi građana u vezi onečišćenja zraka u Ulici svetog Lovre i okolice uzrokovanog radom tvrtke Slavonija DI d.o.o. Naime, stanovnici ovog dijela grada ističu kako je zrak onečišćen velikom količinom čestica piljevine i prašine, što im stvara iznimno velike probleme u svakodnevnom životu.

S obzirom da su i ranije pristizale pritužbe na ovu temu, Grad će ponovno zatražiti očitovanje od Službe inspekcijskog nadzora zaštite okoliša pri Ministarstvu zaštite okoliša i energetike kako bi se utvrdio uzrok navedenog problema.

Osim toga, ovim putem apeliramo i na nadležne djelatnike Slavonije DI d.o.o. da provjere postrojenja, koja očito nisu u skladu s propisima o obradi i preradi drveta te uzrokuju preveliku količinu piljevine u zraku.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Grad poduzima potrebne mjere za rješavanje problema onečišćenja zraka piljevinom u Ulici svetog Lovre i okolice

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.