• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Slavonski Brod po prvi puta domaćin Svjetskih umjetničkih igara

IMG 6868Svjetske umjetničke igre jedinstveno su kulturno događanje koje okuplja različite umjetnike iz cijelog svijeta i koje kroz nekoliko dana donosi bogat kulturni program s područja plesa, filma, glazbe, likovne umjetnosti, kazališta i književnosti. Ove se godine, po prvi puta, održavaju u Slavonskom Brodu i to u razdoblju od 12. do 20. kolovoza, a danas je predstavljen bogat program koji očekuje sve posjetitelje.

Kako je objasnila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas, ovogodišnje 4. po redu Svjetske umjetničke igre dovode u Slavonski Brod oko 80 umjetnika iz 50 svjetskih zemalja, a sva događanja su besplatna. Programi će se održavati u prostoru Likovnog salona Vladimir Becić, Galerije Ružić, Gradske knjižnica, na platou Kazališno-koncertne dvorane Ivana Brlić-Mažuranić, Glazbene škole u Slavonskom Brodu, Centru mladih te Spomen domu Dragutina Tadijanovića. 

Začetnik ovog projekta je slikar Peter Weisz, koji je Svjetske umjetničke igre utemeljio 2008. godine., a kako je naglasio na današnjoj konferenciji za medije ove godine manifestacija je po prvi puta tematska pa je tako vezana uz lik i djelo Ivane Brlić-Mažuranić.

Otvorenje 4. Svjetskih umjetničkih igara održat će se u nedjelju 13. kolovoza 2017. od 20,30 sati na glavnom gradskom trgu, a ovim putem pozivamo građane da posjete ovo zanimljivo kulturno događanje u što većem broju.

Program 4. Svjetskih umjetničkih igara u Slavonskom Brodu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Slavonski Brod po prvi puta domaćin Svjetskih umjetničkih igara

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.