Ostale vijesti

Održan evaluacijski sastanak s predstavnicima organizacije "Svjetske umjetničke igre- World Art Games (WAG)"

IMG 6868Nakon završenih 4. Svjetskih umjetničkih igara predstavnici Grada Slavonskog Broda održali su evaluacijski sastanak s predstavnicima organizacije "Svjetske umjetničke igre- World Art Games (WAG)".

Na navedenom sastanku usuglašeno je kako je Grad Slavonski Brod, koji je u ovom događaju sudjelovao kao pokrovitelj i partner, sukladno potpisanom Sporazumu pošteno i savjesno izvršio svoje obveze, a organizatori 4. Svjetskih umjetničkih igara prihvatili su i priznali propuste po pitanju neodržavanja programa u večernjim terminima.

Naime, nakon evaluacije realiziranog programa ustanovljeno je da više od jedne trećine planiranog programa nije realizirano te će se sukladno tome, u pogledu zaštite interesa Grada i građana, od organizatora tražiti povrat dijela dodijeljenih sredstava.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan evaluacijski sastanak s predstavnicima organizacije "Svjetske umjetničke igre- World Art Games (WAG)"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.