• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Održan evaluacijski sastanak s predstavnicima organizacije "Svjetske umjetničke igre- World Art Games (WAG)"

IMG 6868Nakon završenih 4. Svjetskih umjetničkih igara predstavnici Grada Slavonskog Broda održali su evaluacijski sastanak s predstavnicima organizacije "Svjetske umjetničke igre- World Art Games (WAG)".

Na navedenom sastanku usuglašeno je kako je Grad Slavonski Brod, koji je u ovom događaju sudjelovao kao pokrovitelj i partner, sukladno potpisanom Sporazumu pošteno i savjesno izvršio svoje obveze, a organizatori 4. Svjetskih umjetničkih igara prihvatili su i priznali propuste po pitanju neodržavanja programa u večernjim terminima.

Naime, nakon evaluacije realiziranog programa ustanovljeno je da više od jedne trećine planiranog programa nije realizirano te će se sukladno tome, u pogledu zaštite interesa Grada i građana, od organizatora tražiti povrat dijela dodijeljenih sredstava.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan evaluacijski sastanak s predstavnicima organizacije "Svjetske umjetničke igre- World Art Games (WAG)"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.