• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Predstavljen program 10. Festivala amaterskih kazališta

IMG 7053Jubilarni 10. po redu Festival amaterskih kazališta ove će se godine održati od 4. rujna do 9. rujna, a posjetitelji će imati priliku pogledati ukupno sedam kazališnih predstava. Program 10. FAK-a, kojeg organizira Satiričko kazalište mladih Slavonski Brod uz pomoć Kazališno koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ i Grada Slavonskog Broda, predstavljen je danas na konferenciji za medije održanoj u Velikoj vijećnici Gradske uprave.

S obzirom da je riječ o jubileju, ovaj festival će okupiti nagrađivane predstave pa je stoga njegov moto „FAK TEN, WINNERS AGAIN!“ . Kao i ranijih godina, sve predstave će biti izvedene na platou ispred kazališno-koncertne dvorane, a bit će i dodijeljene nagrade za najbolju glavnu, sporednu mušku i žensku ulogu, za najbolju režiju, kostimografiju, scenografiju, a predstava s najvišom ocjenom publike osvojit će Grand Prix FAK-a.

U natjecateljskom dijelu nastupit će Hrvatsko kazalište Travnik s predstavom "Pobuna u kokošinjcu", Dramksa skupina "Babe" iz Slunja s predstavom "Umfal", Bjelovarsko kazalište i "Sutra pripada meni", Gradsko kazalište Vitez sa svojim "Svastikama" te članovi Pozorišta "Raša Plaović" iz Uba s "Portretom". Na ponoćnoj premijeri 8. rujna, kao poklon građanima, članovi kazališta "Slavonski Brodvej" izvest će predstavu "Medved", A.P.Čehova u režiji Roberta Raponja, dok će izvan konkurencije, 9. rujna na dodjeli nagrada, pred brodskom publikom, nastupiti glumci iz Vukovara s predstavom "Hebemu miša".

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Predstavljen program 10. Festivala amaterskih kazališta

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.